web analytics
HOME ABOUT ME CONTACT PRESS BLOGLOVIN FACEBOOK FLICKR LOOKBOOK TWITTER INSTAGRAM

Cropped when cold

Scarf, bag and mesh top, H&M. Jacket, Vila. Cropped shirt, BikBok. Pants, Only. Heels, DinSko.

Det virker som en del er skeptiske til denne bar mage trenden som kommer til våren. Jeg derimot er veldig klar! Så klar er jeg at jeg ville tjuvstarte. I og med at det er ganske kaldt ute så var bar mage uaktuelt. Jeg tror ikke folk har veldig godt av å bli blendet av min hvite mage heller. Derfor kombinerte jeg heller den korte t-skjorta med min nye gjennomsiktige topp.

Translation: It seems that there are some sceptics out there concerning this cropped-top trend for spring. Me on the other hand is very ready! So ready that I want to start early. As it’s pretty cold outside naked skin was not an option. I don’t think that people would have enjoyed the sight of my white stummack either. Therefore I rather combined my cropped shirt with my new mesh top.

32 Responses to “Cropped when cold”

 1. steena says:

  Det var veldig fint :)

  SVAR: Takk! :)

 2. Helene says:

  Fint ble det. Tror jeg skal ta endel sit ups før jeg begynner å følge kort-topp-trenden :)

 3. Susanne says:

  Haha, enig Helene! ^ :P

  SVAR: ^Dere to altså..! :P

 4. Tonia says:

  Jeg liker bar-mage trenden bare kombinert med høy liv eller som du gjorde med en body under.. Har bestilt mesh bodyen til aa (lagerhuset er like ved der jeg bor, yippee!) så kan ikke se ifra at jeg hermer litt etter deg..

  SVAR: Den mesh bodyen vil jeg også haaa :(

 5. modejunkie says:

  i dont i will ever be able to pull off the crop top trend. i have to go to the gym first and do some sit-ups. haha. you however get away with it.

 6. modejunkie says:

  ok i meant i dont think i will ever be able to pull off the crop top trend. that happens when you have a baby in the hand and wanna comment at somebody’s blog. haha

  SVAR: Aww so cozy! Your baby is the sweetest thing!

 7. Trude K says:

  Så fint! =)

  SVAR: Takk!! :)

 8. Line says:

  Jeg er også superklar, vet dog med meg selv at jeg sannsynligvis bare kommer til å gå med bar mage når jeg er hjemme alene.. Men den kombinasjonen der er jeg lett med på!

  SVAR: Kanskje på stranda også? Er jo et greit sted å bruke sånne overdeler det. (:

 9. Sara says:

  The look is amazing! Really! You always do sooo goood!!

  On the other hand… I think the cropped sweater is cool but… not for my tummy, so I’m sure I’ll only see it in the street, but not on my wardrobe!

  xx

  SVAR: Thank you so much! :) Yeah, the trend definitely has its limitations.

 10. effooe says:

  tror ikke jeg tør å henge meg på den trenden, men du kler den nok bra, og du har så bra stil! :))

  SVAR: Man vet aldri ;D

 11. L says:

  Du ser ut som du er klar for trenden, ja. Nice outfit :)

  Er allerede godt i gang med forberedende sommer-trening, så det blir nok mye kort på meg også.

  SVAR: Ja, men den er sikkert ganske oppbrukt før vi i Norge får slengt oss på den. :

 12. Christina says:

  Bar mage trendene står jeg over meg glede!
  Kan ikke fordra det uansett hvor flott mage man har. Det er harry delux! :P
  Men pent outfit :)

  SVAR: Hehehe! :D

 13. Camilla says:

  Du kler det men ikke alle som kan gå i det.

  SVAR: Dessverre så er det sånn ja. :

 14. alice says:

  cropped top layered? that’s so much better than just a normal crop top. you look gorgeous;)

  SVAR: Thanks!! :)

 15. Sigrid says:

  hei! kjempekult antrekk : ) du får det alltid til så bra!
  jeg tenkte jeg skulle tipse deg om en stilig vintagebutikk på internett som er norsk: trendika.no
  der var det noen stilige bikerboots i str. 37 bland annet til bare 199kr,-

  men altså, fortsett å lage en kjempebra blogg! og gratulerer med seieren i moteblogg 08!

  SVAR: Hei! Tusen takk for tips og rosende ord! Jeg skal sjekke ut siden! :)

 16. Linn says:

  Herlig antrekk!
  Og den sangen er nydelig.

  Du virker forresten som verdens koseligste person i den videoen fra NRK.
  Herregud så søt. Kjempedumt at jeg ikke rakk å treffe deg og Maria. :/

  SVAR: Tusen takk Linn! Så skjønn du er!

  Ja, det var veldig dumt at du ikke rakk det. : Men jeg kommer nok oppover igjen så får håpe jeg treffer deg da!

 17. Tonia says:

  Har du prøvd å lage en sånn gjennomsiktig topp ut av en sort strømpis? Tror det hadde funket som mesh-body. Og jeg er sikker på at H&M lager sin egen versjon før våren, de har hermet en del etter AA i det siste..

  SVAR: Jeg vet ikke helt hvor bra det funker som en body, men hadde sikkert funka greit sånn bare for å dekke magen med noe. Håper på at H&M fikser noe, men tviler på at det kommer i butikkene her. :

 18. xs says:

  i’m not a fan of the cropped look, but i am loving your mesh combo version!

  SVAR: Thank you!! (:

 19. sofie says:

  Great look!

  SVAR: Thanks!!

 20. Titti says:

  Hvis du er interessert i mote og klær, vil jeg absolutt anbefale deg å sjekke ut min MOTEBLOGG:
  http://www.tittislilleverden.blogspot.com

  Verdt en titt!! :)

 21. Ella says:

  Fint antrekk! Sikkert mange som er skeptisk til sin egen mage, istedefor trenden. Det siste jeg vil, er å gå med magetopp, om jeg ikke har SKAMflat mage:P

  SVAR: Det vil jeg også tro at det er! Men det er en del, etter det jeg har oppfattet, som er skeptiske til trenden i seg selv også.

 22. Silje/blee says:

  Fantastisk løsning! Selv er jeg litt skeptisk til denne magevisende trenden, men man skal vel aldri si aldri? Kan jo hende at blant annet du overbeviser meg i fremtiden :-O

  Jeg så forresten videoen fra NRK :-D Den var rett og slett vakker! Historien, og settingen. Og du, du fremsto utrolig søt og god :-)

  SVAR: Åh så hyggelig å høre at du likte klippet! Han reporteren var veldig flink!

  Når det gjelder bar mage osv så blir man mer og mer vant til ting jo mer man ser det. Husker godt da skinnyjeansene gjorde sitt comeback for noen år siden. “Det skal jeg aaaaldri gå med! Æsj!” Hehe! I dag går jeg omtrent ikke uten. :P

 23. Nyah says:

  The cropped look needs to be dealt with very delicately, it can easily become tacky. But i agree, your subtle approach is very successful :) And might I say, your blog is a new favorite of mine! Your faved!

  SVAR: :D Oh! Thank you! I agree on what you say about the cropped look. It can easily be worn wrong.

 24. Christina says:

  Hei!

  Jeg ville bare si at jeg syns du gjør en fantastisk jobb med bloggen, og at antrekkene dine virkelig er til inspirasjon.

  Keep up the good work:)

  SVAR: Så hyggelig å høre! Tusen takk! Å høre sånt gir meg ihvertfall ekstra mye lyst til å fortsette å blogge!

 25. Wenche says:

  så fint :-) når begynte du å interessere deg for mote?

  SVAR: Takk! Jeg har jo i mine tenår vært opptatt av å se fin ut og sånn, men den store interessen for mote startet for omtrent et år siden.

 26. great blog ! love ur effortless outfits.

  SVAR: Thank you so much!

 27. Anette says:

  Hei!

  Fant hit via blogglisten.no. Er fult klar over at jeg har forvillet meg inn på tenåringenes arena nå, men jeg måtte bare legge igjen en liten kommentar når jeg første var på besøk! Gratulerer så mye meg utmerkelsen Norges neste moteblogger! Imponerende! Så på klippet fra nrk sørlandet også … du virker som ei skikkelig godjente;) Er selv gift med en sørlending, så jeg blir jo lett sjarmert bare av dialekten jeg, vet du;)

  Masse lykke til videre!

  Klem Anette (en “voksen” interiørblogger;)

 28. Tonia says:

  Hmmm, hva med at du manipulerer H&M-folka litt til å lage en mesh body som også blir solgt i små butikker som en del av moteblogg-prisen din? ;) BTW, stjal dette bildet til bloggen min, håper det er greit, hvis ikke, så fjerner jeg den med en eneste gang. :)

 29. Linn Emilie says:

  ja jeg er en smule skeptisk til bar mage :S

 30. Bitte says:

  Kul blogg du har! :)
  Sjekk også ut HOTBLOG.NO
  Mote, trend, kjendis, lenker, shopping, osv.

 31. ypqhjo says:

  jfqvdosmdlbnhcwwwcksbtpoulyful

 32. mila says:


  [微投广告服务 低价网络广告 QQ:306478122 注明"广告"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>