web analytics
HOME ABOUT ME CONTACT PRESS BLOGLOVIN FACEBOOK FLICKR LOOKBOOK TWITTER INSTAGRAM

Bloggers favorites

Morgentrynet på Costume.no. Anywho, jeg ble intervjuet i spalten bloggernes favoritter forrige uke, og her er resultatet.

Notat: Jeg vil legge til en liten korrigering her, siden det ikke gikk an å endre i artikkelen i ettertid. Under favorittdesigner står det at jeg mener Wang har latt seg inspirere av motebloggere. Det jeg forsøkte å formidle var dette:

Jeg liker Alexander Wang mye fordi han etablerte seg i den tiden blogg for alvor startet, og jeg har derfor fulgt med på hans karriere fra starten av. Han har påvirket trendbildet i stor grad med sine kolleksjoner. For eksempel ble grungestilen fra høstkolleksjonen i 2008 godt representert på mange stilblogger i tiden etter. I tillegg liker jeg stilen hans, og er stor fan av SS13-kolleksjonen med paneler og cutout-kjoler.

One Response to “Bloggers favorites”

  1. wow! this is so fab!

    xoxo from rome
    K.
    kcomekarolina.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>